مرتبط بودن باکتری‌ها موجود در غذا با بروز دیابت

کد مطلب: 1580
  • 07 فروردین 1399
  • 15:19
  • 0 دیدگاه
  • 590 بازدید
  • Article Rating

دانشمندان ادعا می‌کنند که باکتری‌های موجود در غذا و آب با ایجاد التهاب باعث شکل‌گیری دیابت نوع ۲ در افراد چاق می‌شود و این امر درنهایت کنترل قندخون برای بدن را سخت می‌کند.

یک مطالعه که به تازگی صورت‌گرفته نشان می‌دهد که باکتری‌های محیط‌زیست در تحریک دیابت نقش دارند؛ دانشمندان معتقدند اینها شامل اشکالات موجود در مواد غذایی و آب است. این یافته‌ها اگرچه جالب توصیف می‌شوند، زود و بحث‌برانگیز هستند؛ تقریبا چهار میلیون نفر در انگلیس مبتلا به دیابت هستند و بیشتر آنها مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند که مهم‌ترین علت آن چاقی و رژیم بد است. این احتمال وجود دارد که دانشمندان بتوانند دارویی پروبیوتیک برای تعادل باکتری‌ها در بدن ایجاد کرده و به محافظت در برابر دیابت کمک کنند.

این یافته‌ها براساس ۴۰ فرد بسیار چاق که نیمی از آنها مبتلا به دیابت نوع ۲ بودند صورت‌گرفته، محققان دریافتند که افراد دیابتی دارای باکتری‌های بیشتری در کبد و بافت چربی خود هستند و به همین ترتیب نسبت بالاتری از باکتری‌های مضر به احتمال زیاد وجود دارد. آن‌ها می‌گویند این باکتری‌ها ممکن است از دیواره روده خارج شده و باعث التهاب شوند و این امر کنترل قندخون را برای بدن سخت‌تر می‌کند. کارشناسان تاکید می‌کنند، انگلیس در معرض بیماری همه‌گیر دیابت نوع ۲ است؛ یک دلیل مهم این بحران چاقی است. دو سوم بزرگسالان در این کشور اضافه وزن دارند و ۲۹ درصد چاق هستند.

 

بیشتر بخوانید:  باکتری‌ها موجود در غذا با بروز دیابت مرتبط است

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.