(آرشیو ماه اسفند 1397)

آشنایی با عوامل ایجادکننده  مسمومیت‌های غذایی و راه‌های پیشگیری از بروز آن‌ها

آشنایی با عوامل ایجادکننده مسمومیت‌های غذایی و راه‌های پیشگیری از بروز آن‌ها

مصرف غذاهای آلوده به باکتری‌ها (میکروب‌ها)، مواد افزودنی، فلزات سنگین (سرب، آرسنیک، جیوه، کادمیوم و...)، باقیمانده سموم دفع آفات نباتی و سایر مواد سمی که در مراحل تولید، نگهداری و فرآوری غذا تولید می‌شوند (مانن...
آنفلوآنزای پرندگان: تهدید سلامت و غذا

آنفلوآنزای پرندگان: تهدید سلامت و غذا

شیوع گسترده آنفلوآنزای پرندگان در میان مرغ­داری­‌ها را شاید بتوان از بسیاری جهات کابوسی برای سازمان­‌ها و نهادهای مختلف دانست. چنین پیشامدی نه­‌ تنها بخش­‌های سلامت، بهداشت و درمان را د...