خطر مصرف قارچ‌های فله‌ای و غذاهای کنسروی

کد مطلب: 1316
  • 12 آذر 1398
  • 17:10
  • 0 دیدگاه
  • 779 بازدید
  • Article Rating

امیر دوایی، متخصص داروسازی و سم‌شناسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد:

امروزه مسمومیت غذایی و به‌خصوص مسمومیت با قارچ‌ها یکی از بیماری‌های شایع در دنیا و حتی کشورمان محسوب می‌شود. در دو سال گذشته مصرف قارچ‌های سمی و مشکلات ناشی از آن یک اپیدمی را در کشور ایجاد کرد که طی آن در استان‌های آذربایجان غربی، لرستان، ایلام و کرمانشاه تعداد زیادی از مردم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی مسموم شده و حتی برخی افراد فوت کردند.

دوایی بیان کرد: در برخی اوقات مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی، باعث بروز نارسایی کبدی و حتی منجر به مرگ افراد می‌شود به همین دلیل توصیه می‌گردد از خرید قارچ به صورت فله‌ای و از دست‌فروش خودداری شود. تهوع، استفراغ و اسهال از علائم اولیه استفاده از قارچ‌های سمی است که باید فرد مسموم را به موقع به درمانگاه رساند تا از علائم بعدی سم ناشی از قارچ‌های سمی پیشگیری شود. مشکلات عصبی و کبدی از جمله دیگر عوارض مصرف قارچ‌های سمی است.

 

مسمومیت با غذاهای کنسروی

دوایی با اشاره به مسمومیت‌های غذایی افزود: باکتری موجود در غذا‌های کنسروی یکی از مسمومیت‌های مطرح غذایی محسوب می‌گردد. بر اثر مصرف غذا‌های کنسروی فاسد مسمومیت‌های خطرناکی گریبان‌گیر افراد می‌شود که تهوع، استفراغ دوبینی و تاری دید از جمله عوارض خوردن این نوع کنسرو و باکتری درون غذا‌های کنسروی فاسد است. فردی که در اثر مصرف باکتری موجود در غذا‌های کنسروی مسموم ‌شود باید بلافاصله به درمانگاه منتقل شده، زیرا ممکن است بر اثر مصرف آن اندام‌های مختلفی مانند اندام‌های تنفسی فلج و این مسئله منجر به مرگ بیمار شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان، 11/09/1398، فلج عضو تنفسی با مصرف کنسروهای فاسد/ مصرف قارچ‌های فله‌ای خطر آفرین است

 

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.