مقابله با هجوم ملخ‌های دریایی

کد مطلب: 1363
  • 10 دی 1398
  • 16:39
  • 0 دیدگاه
  • 587 بازدید
  • Article Rating

به گزارش ایرنا، ‌با وجود اینکه خاستگاه ملخ صحرایی شبه جزیره عربستان است اما هجوم ملخ صحرایی از بهمن ماه سال ۹۷ در اراضی کشاورزی و عرصه‌های منابع طبیعی بندر نخیلو استان هرمزگان برای نخستین‌بار دیده شد و تا اوایل مرداد ماه سال ۹۸ در بیش از ۹ استان کشور شامل سیستان‌و‌بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، خراسان جنوبی و قشم سرایت کرد. در این مدت مبارزه با ۱۷۳ دسته ملخ صحرایی در سطح ۷۳۵ هزار و ۲۳۴ هکتار از مناطق آلوده انجام شد. بخشی از این دسته‌های ملخ صحرایی از ایران به سمت کشورهای هند و پاکستان مهاجرت کرده بودند که اکنون در حال بازگشت از این کشورها به سمت ایران هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان مدیریت بحران کشور، امیر قادری، معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه مبارزه با هجوم ملخ‌های صحرایی در دستور کار این سازمان قرار دارد، گفت:

مطابق با درخواست وزارت جهاد کشاورزی، در آبان سال جاری مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال در قالب اعتبارات هزینه‌ای از محل اعتبارات مدیریت بحران برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی که از کشورهای همسایه به مناطق جنوب و جنوب شرقی وارد می‌شوند و مبلغ ۵۰ میلیارد ریال، بابت تجهیز، بازسازی، نوسازی فوری ناوگان هوایی شرکت خدمات هواپیمایی مرتبط با این موضوع، به سازمان برنامه و بودجه کشور پیشنهاد شده است. اکنون مبارزه با ملخ‌های صحرایی از سه منشاء شامل ملخ‌های وارده از طرف کشورهای هند و پاکستان، ملخ‌های حاصل از تخم‌ریزی‌های هجوم گذشته و ملخ‌های وارده از طرف عربستان در دستور کار سازمان حفظ نباتات کشور قرار دارد.

 

بیشتر بخوانید:  مقابله با هجوم ملخ‌های دریایی چند میلیارد ریال آب می‌خورد؟

 

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.