تولید انسولین از زرده تخم‌مرغ

کد مطلب: 1395
  • 22 دی 1398
  • 16:31
  • 0 دیدگاه
  • 465 بازدید
  • Article Rating

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی نیواطلس، محققان استرالیایی محققان انستیتو فلوری عصب‌شناسی و سلامت ذهنی در ملبورن با استفاده از زرده تخم‌مرغ نوعی انسولین ابداع کرده‌اند که در دما و حرارت بالا لخته نشده و می‌توان در پمپ انسولین از آن استفاده کرد. اکنون بسیاری از مبتلایان به دیابت از پمپ‌های انسولین استفاده می‌کنند. این پمپ‌ها هورمون مورد نیاز بیماران را تامین می‌کند اما به دلیل ایجاد فیبریل‌های (لخته‌های) انسولین، این پمپ‌ها در فواصل زمانی مشخصی جایگزین می‌گردد. فیبریل انسولین در حقیقت تارهایی است که طی یک یا دو روز و در نتیجه تجمیع ترکیبات انسولین  به‌وجود می‌آیند و احتمال دارد به لخته تبدیل شوند.

محققان محصول نهایی را گلیکوسینولین ( glycoinsulin ) نامیدند و اظهار داشتند که مطالعه آنها نه تنها نشان داد که گلیکوسینولین حتی در دما و غلظت بالا «فیبریل» تولید نمی‌کند بلکه نسبت به انسولین طبیعی در سرم انسان پایدارتر است. با توجه به این یافته‌ها می‌توان گلیکوسینولین را جایگزین مناسبی برای استفاده در پمپ‌های انسولین به حساب آورد که عمر طولانی‌تری نسبت به انسولین معمولی دارد.

اختر حسین، محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: استفاده از زرده تخم‌مرغ به عنوان یک منبع شکر در دانشگاه «اوزاکا» ژاپن ابداع شده است. ما با بررسی نتایج تحقیقات محققان ژاپنی، تاثیرات شیوه قرارگیری شیمیایی شکر در مولکول‌های انسولین را تحلیل کردیم. به این ترتیب روشی ابداع کردیم تا بدون اختلال در فرایند انسولین‌رسانی مشکل ایجاد فیبریل حل شود.

 

بیشتر بخوانید:  تولید انسولین از زرده تخم‌مرغ

 

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.