رفلاکس اسید معده، اختلالی است که اکثر افراد آن را تجربه میکنند؛ این اختلال اغلب با سوزش سر دل همراه است. درواقع رفلاکس بازگشت اسید معده است. این اختلال آسیبهای زیادی میتواند ایجاد کند. به گفته موسسه ملی بیماریهای دستگاه گوارش و کبد (NIDDK)، رفلاکس معده حدود ۲۰ درصد از مردم در ایالات متحده را تحتتاثیر قرار میدهد. این بیماری اگر درمان نشود، گاهی اوقات میتواند عوارض جدی ایجاد کند.
به تازگی محققانی از دانشگاه کالیفرنیا میکروموتوری را ساختهاند که میتوان از آن به عنوان پلفورمی به منظور تولید واکسن خوراکی استفاده کرد. نکته قابل توجه این تحقیق این است که این ساختار در برابر اسید معده مقاوم است. محققان دپارتمان فناوریهای شیمیایی و زیستی در آژانس کاهش تهدیدات دفاعی از پروژهای در دانشگاه کالیفرنیا پشتیبانی کردهاند که در آن از نانوذرات برای تهیه واکسن خوراکی استفاده شده است. این نانوذرات بهصورت مستقیم مواد موردنظر را به دیواره روده میرسانند.
تیم تحقیقاتی لیانگفانگ ژانگ و همکارانش در دانشگاه کالیفرنیا از این پلتفورم برای رهایش نسل جدید واکسنها استفاده کردند و این فناوری را روی موشهای آزمایشگاهی مورد استفاده قرار دادند. آنها با استفاده از ترکیبات نانوذرات منیزیم، اکسید تیتانیوم، گلبول قرمز، استافیلوکوک الفا توکسین، کیتوزان و دافع اسید معده، نانوذرات خودران ساختند. در این پروژه محققان از یک نانوذره منیزیم کار را شروع کردند، نانوذرهای که با قرار گرفتن در معرض آب، هیدروژن ایجاد میکند. آنها نانوذره منیزیم را با یک لایه اکسید تیتانیم پوشاندند تا حبابها به نیروی محرکه تبدیل شود و این ساختار تبدیل به میکروموتور شده و به عمق لایه مخاطی روده برسد.
بیشتر بخوانید: تولید واکسن خوراکی که در برابر اسید معده مقاومت میکند
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
وب سایت
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز