غلامحیدر زورقی، رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:
۱۹ هزار و ۷۷۰ هکتار از مراتع این استان از پنجم آبان تاکنون علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است. هفت هزار و ۳۸۲ هکتار از سطح مراتع سیستان و بلوچستان در این مدت علیه ملخ بالدار و ۱۲ هزار و ۳۸۸ هکتار علیه پوره سمپاشی شده است.
شهرستانهای سرباز با ۶ هزار و ۱۱۰ هکتار، قصرقند با پنج هزار و ۴۳۶ هکتار، نیکشهر با هزار و ۶۶۰ هکتار و چابهار با هزار و ۳۸۰ هکتار بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهند. هماینک مبارزه با ملخ صحرایی در ۱۲ شهرستان جنوبی استان توسط ۴۴ تیم دیدهبانی و ۳۰ تیم مقابله درحال انجام است.
زورقی بیان کرد: با وجود شیوع ویروس خطرناک کرونا و بارندگیهای سیلآسا، دستاندرکاران بخش کشاورزی بهعنوان مدافعان امنیت غذایی، عملیات رصد و مبارزه شبانهروزی با این آفت بینالمللی را با ۲۱ دستگاه سمپاش ulv پشت وانتی و دستی و ۳۰۰دستگاه انواع سمپاش دیگر در استان همچنان ادامه میدهند. ضروریست کشاورزان درصورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی شهرستان اطلاعرسانی کنند. این سازمان پارسال هنگام هجوم ملخ صحرایی به این استان با بسیج تمام امکانات، مبارزه با این آفت را در سطح ۲۱۱ هزار و ۵۳۵ هکتار از مراتع منطقه انجام داد و مانع آسیبرسانی به بخش کشاورزی شد.
بیشتر بخوانید: مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان به حدود ۲۰ هزار هکتار رسید
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
وب سایت
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز