به گزارش وزارت بهداشت، احمد حاجبی، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در مراسم افتتاحیه برنامه پایلوت طرح ملی پیشگیری از خودکشی در استان لرستان بیان کرد:
آمار خودکشی در ایران نصف متوسط جهانی است و گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ سال بیشترین آمار اقدام به خودکشی را در جهان و ایران دارد. هر چند آمار ما از متوسط جهانی کمتر است، اما حتی یک مورد از این پدیده نیز قابلقبول نبوده و باید برای جلوگیری از آن اقدام کرد. حلقه آویز کردن، استفاده از حشرهکشها و سایر سموم رایجترین روشهای خودکشی در کشور هستند.
حاجبی بیان کرد: نقش سایر دستگاههای اجرایی بهویژه جهاد کشاورزی در کاهش آمار خودکشی بسیار حائز اهمیت است. ارتقای کمی و کیفی خدمات ارائه شده در این برنامه یکی از مهمترین مواردی است که بر آن تاکید داریم. افزایش روایی دادههای ثبت شده، کاهش انگ اجتماعی مرتبط با اطلاعرسانی، مدیریت انعکاس اخبار، کاهش دسترسی به روشهای خودکشی و تقویت پژوهشهای مرتبط با موضوع خودکشی، سایر موارد این استراتژیها هستند. عملکرد دانشگاه علوم پزشکی لرستان در کاهش آمار خودکشی نسبت به گذشته قابل تقدیر است. استان لرستان از استانهای بحرانی در آمار اعلام شده فاصله گرفته که نشان از انتخاب درست برای پایلوت شدن طرح ملی پیشگیری از خودکشی دارد.
محمدعلی دریک، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در همین رابطه گفت: آمار خودکشی در استان از ۱۱ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر سال ۹۶ به ۹ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۹۷ رسیده است. سالهای گذشته لرستان در بین ۴ استان نخست در خصوص خودکشی بود، اما با انجام اقدامات آموزشی و غربالگری اکنون بحران از منطقه خارج شده است.
بیشتر بخوانید: آمار خودکشی در ایران نصف متوسط جهانی است
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
وب سایت
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز