تجویز «مصرف نمک طبیعی» برای درمان فشارخون

کد مطلب: 1346
  • 08 دی 1398
  • 14:23
  • 0 دیدگاه
  • 1094 بازدید
  • Article Rating

پزشکان دانشگاه "USC" آمریکا در نتایج تحقیقات جدید علمی خود متوجه شد‌ه‌اند که «پتاسیم» موجود در «نمک‌ طبیعی» و مواد خوراکی، خطر ابتلای به فشارخون را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ تاکنون بارها در مورد مضرات خوردن نمک و اثرات آن بر بالارفتن فشار خون شنیده‌اید؛ بسیاری از پزشکان هنوز هم در تمام نسخه‌های خود، بیماران را از خوردن نمک منع می‌کنند. بسیاری از پزشکان کشورمان هنوز هم مدعی هستند که مصرف نمک حتی در مقدار کم، سلامتی ما را به خطر می‌اندازد و ممکن است منجر به بیماری‌های مختلف از جمله فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی‌ــ‌عروقی شود؟ اما نتایج تحقیقات جدید پزشکان آمریکا خلاف این مطلب را اثبات می‌کند. پزشکان دانشگاه "USC" کالیفرنیا در گزارش جدید خود توضیح می‌دهند که «پتاسیم» موجود در «نمک‌ طعام طبیعی» و مواد خوراکی، خطر ابتلای به فشارخون را کاهش می‌دهد همچنین پتاسیم موجود در نمک و مواد حاوی این یون به دفع سریع سدیم اضافی در بدن و کاهش سطح فشار خون کمک می‌کند.

بر اساس این گزارش، «پتاسیم» یک ماده معدنی کلیدی است که بدن برای عملکرد صحیح به آن تکیه می‌کند؛ پتاسیم موجود در نمک طبیعی با متعادل کردن تاثیرات منفی سدیم، از افزایش فشار خون در رگ‌ها جلوگیری می‌کند. بیشتر مراکز انباشت سدیم و پتاسیم و تاثیر آنها بر کلیه‌ها، رگ‌های خونی و قلب است؛ پتاسیم موجود در نمک طبیعی از مضرات سدیم و از گرفتگی و فشار در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند همچنین به بهبود کارایی قلب و انقباض آن کمک و ضربان قلب را تنظیم می‌کند. به‌گفته‌ پزشکان دانشگاه "USC" افزایش پتاسیم در بدن از طریق مصرف موادغذایی مانند نمک طبیعی، به افرادی که فشارخون بالای 12 دارند توصیه می‌شود؛ میزان مصرف پتاسیم توصیه‌شده برای یک بزرگسال متوسط 4700 میلی‌گرم در روز است.

متاسفانه درحال‌حاضر باوجود نتایج تحقیقات جدید علمی درباره تاثیرات پتاسیم بر فشارخون، بسیاری از پزشکان کشورمان همچنان به‌جای توصیه به استفاده از منابع خوراکی طبیعی حاوی پتاسیم برای کنترل فشار خون، صرفا انواع داروهای شیمیایی پرعارضه مانند «لوزارتان» را برای بیماران خود تجویز می‌کنند! پزشکان آمریکایی در نتایج تحقیقات خود توضیح می‌دهند که بهترین راه برای افزایش پتاسیم در بدن استفاده از موادغذایی طبیعی حاوی پتاسیم است؛ آنها با نهی استفاده از قرص‌های شیمیایی به استفاده از مواد طبیعی مانند نمک طعام طبیعی، موز، آووکادو، خربزه، زردآلو، سبزی‌های پهن‌برگ، قارچ، پرتقال و غیره توصیه می‌کنند.

این گفته که نمک باعث افزایش فشارخون می‌گردد بیش از 100 سال پیش توسط یکی از دانشمندان فرانسوی "Ambard" و "Beauchard" بیان شد؛ آنها یافته‌های خود را بر اساس مطالعات فقط 6 بیمار انجام دادند! اما شواهد موجود در ادبیات پزشکی حاکی از آن است که فشار خون تقریبا 80درصد از افراد مبتلا به فشارخون، ارتباطی با میزان مصرف نمک طعام طبیعی ندارد! بین مبتلایان به فشارخون بالا، سه‌چهارم افراد به نمک حساس نیستند؛ حتی بین نیمی از افرادی که فشارخون بالا دارند، اثرات سوئی از مصرف زیاد نمک دیده نمی‌شود.

 

بیشتر بخوانید: یافته‌‌های جدید علمی «مصرف نمک طبیعی» را برای درمان فشار خون تجویز می‌کند!

 

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.