دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد ویژه توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری در نشست خبری مقابله با ویروس کرونا در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به فعالیتها و زیرساختهای ایجاد شده برای توسعه فناوری درکشور طی چند سال گذشته گفت:
با زیرساختهای ایجاد شده تا کنون ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزههای زیست فناوری فعال شدهاند. یکی از اقدامات تشخیصی این بیماری کیتهای تشخیص است که درحالحاضر بخشی از این کیتها از سوی سازمان بهداشت جهانی و برخی کشورها مانند چین به کشور اهدا شده است. درحالحاضر کیتهای تشخیصی اهدایی به انستیتو پاستور واگذارشده و از سوی این موسسه در کشور توزیع شده است. با اعلام فراخوان تولید کیت از سوی وزارت بهداشت، انتظار ما بر این بود که تنها ۵ تا ۱۰ شرکت در این زمینه اعلام آمادگی کنند ولی با لیستی که امروز در اختیار ما قرار گرفته ۵۰ شرکت آمادگی خود را برای تولید کیتها اعلام کردهاند.
دبیر ستاد ویژه توسعه زیست فناوری افزود: پروتکلهای درمانی این بیماری در کشور وجود دارد و درخصوص افراد مشکوک بحثهای زیادی صورت گرفته است ولی درحالحاضر دو شرکت محصولاتی را عرضه کردند که میتوان از طریق داروهای تولید شده در این شرکتها اقدام به مداخله انسانی برای درمان افراد مشکوک به کروناویروس انجام شود. تولید انبوه این داروها منوط به اخذ مجوز کمیته اخلاق است و درصورت صدور این مجوز کار تست این دارو آغاز میگردد. این دارو مرکب از چند ترکیب گیاهی است که برای افراد مشکوک به ویروس کرونا تجویز و کمترین عوارض را برای این دسته از بیماران در پی خواهد داشت. درحالحاضر دو دسته از بیماران وجود دارند، یک دسته از این بیماران افراد دارای تب و با تست کرونا مثبت و دسته دوم بیماران با علایم خفیف و تست مثبت کرونا هستند. داروی تولید شده قادر است عوامل بیماری را از بیماران با علایم خفیف که ویروس کرونا در حلق و بینی آنها وجود دارد ازبینببرد و این امر از سرایت این بیماری از افراد مبتلا به افراد سالم جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید: تولید آزمایشی داروی کرونا برای بیماران با علایم خفیف توسط دو شرکت دانش بنیان ایرانی
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
وب سایت
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز