حامد احمدیگل، فیزیوتراپیست با بیان اینکه تعریف فیزیوتراپی توانبخشی و بازتوانی بیمار در سه حوزه عضلانی، اسکلتی و تنفسی است، اظهار کرد:
با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، نقش فیزیوتراپی تنفسی را میتوان مورد توجه قرارداد. بیماری کرونا شرایط تنفسی و ریه بیمار را تحتتاثیر قرارمیدهد و علاوهبر اینکه تیم پزشکی و دارودرمانی به بالابردن میزان اشباع اکسیژن خون بیمار کمک میکند، فیزیوتراپی نیز میتواند در بخشهای ایزوله و ICU کرونا به بهبود حال بیماران مبتلا به کرونا کمک شایانی کند. در بیمارستانهای سطح کشور این خدمات فیزیوتراپی تنفسی به بیماران کرونا ارائه میشود؛ در حالت معمول نیز برای هر بیماری که بههردلیلی دچار شرایط حاد تنفسی شود و یا ریههای ضعیفی داشته باشد، یکی از ارکان درمان برای این بیمار، فیزیوتراپی تنفسی خواهد بود. فیزیوتراپی تنفسی میتواند عضلاتی که در تنفس دخیلاند را تقویت کند و با تخلیه ترشحات ریوی باعث تسهیل در تنفس بیمار شود؛ این روش بازتوانی، کمک میکند که ظرفیت اکسیژن ریهها افزایش یابد و بیمار نیاز کمتری به ونتیلاتور پیدا کند و بهبودی و ترخیص، زودتر حاصل شود.
این فیزیوتراپیست با بیان اینکه برخی بیماران بهبودیافته و ترخیصشده به دلیل کاهش تحرک ممکن است دچار ضعف عضلات و خشکیهای مفصلی موقت شوند، خاطرنشان کرد: این عوامل باعث ضعف عملکرد عضلات بدن در هنگام راهرفتن میشود و در این زمینه نیز فیزیوتراپی میتواند این بیماران بهبودیافته را به زندگی عادی بازگرداند. برخی از افراد به دلیل شیوع کرونا از مراجعه به مراکز درمانی برای انجام فیزیوتراپی خودداری میکنند که این افراد میتوانند خدمات فیزیوتراپی را در منزل دریافت کنند و بتوانند دوره بازتوانی خود را کامل کنند تا دوباره به روزانه خود بازگردند.
بیشتر بخوانید: بهبود حال بیماران کرونا با فیزیوتراپی تنفسی/ ارائه خدمات /«فیزیوتراپی در منزل» به بیماران کرونا
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
وب سایت
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز