کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ توسط دانشگاه علمی کاربردی - سازمان همیاری شهرداری ها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین و تحت حمایت سیویلیکا در شهر کرج برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه
تاریخ برگزاری: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹
سازمان علمی برگزار کننده همایش: دانشگاه جامع علمی کاربردی
برگزار کننده: دانشگاه علمی کاربردی - سازمان همیاری شهرداریها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین
محل برگزاری: استان البرز - شهر کرج
وضعیت کنفرانس: در حال پذیرش مقاله
پذیرش مقاله: ۱۳۹۹/۶/۲۰